Asolo

A TÚRACIPŐ


A TÚRACIPŐ

Ebben a fejezetben szinte mindent megtudhatunk arról, hogy miként fogjunk neki ASOLO túracipőnk, túrabakancsunk-kirándulócipőnk kiválasztásának!

Tanácsokat, ötleteket kapunk a kiegészítők, (zoknik, talpbetétek, kamáslik) kiválasztásához is, megismerhetjük a technikai paramétereket és a karbantartásról, cipőápolásról is tájékozódhatunk!

Röviden a tartalomból:

A vásárlás előtti helyes felkészülés hosszútávon meghatározza túráink hangulatát, és azt is, hogy milyen mélyen és gyakran kell pénztárcánkat kiürítenünk! Ha tudjuk, mit akarunk, mire szeretnénk használni lábbelinket, milyenek a túrázási, kirándulási szokásaink, akkor biztos, hogy jó döntést hozunk túracipőnk kiválasztásakor! Mindenképpen ajánlott fejezet!!! Miként állapítsuk meg, hogy milyen méretű cipőt hordjunk? Mindenképpen ajánlott fejezet!!! Egy konkrét példán keresztül bemutatjuk, hogy miként válasszuk ki a kiszemelt cipő méretét! Miként fogjunk neki a kiválasztott modell és méret megvásárlásának?! Miért fontos cipőnket ápolni, impregnálni, hogyan végezzük el ezeket?! Miként "működik" az impregnáló szer?!
Vissza Föl Következő