Asolo

Lépés a csúcsra!


Asolo

Az ASOLO célja, hogy olyan nagyszerű cipőket készítsen, melyek közül bármelyik kiránduló, túrázó, hegymászó megtalálja a neki megfelelő legjobbat, lehet az extrém hegymászástól a könnyű sétáig, a fagyos, jeges körülményektől a verőfényes napsütésig.
Az ASOLO cipők a láb köré lettek tervezve, hajlékonyak, könnyűek, ugyanakkor kitűnő védelmet nyújtanak.
Megfelelni és teljesíteni! Ez az ASOLO erőssége!
Az ASOLO lélegző anyagú cipői képesek a legrosszabb terepen is megfelelő rázkódásvédelmet nyújtani, miközben megvédik a lábat a párától, víztől és a hidegtől.
A magas szinten kifejlesztett talpak a legsíkosabb terepen is megvédenek az elcsúszástól!
Az ASOLO cipőivel eltörölhetjük a korlátokat! Az ASOLO által szponzorált hegymászók (JC Lafaille and Tomaz Humar) legyőzték a világ legmagasabb hegycsúcsait is!

ASOLO, 30 év, briliáns megoldások!


Asolo

Asolo

A kezdetektől, 1975-től megvetette a lábát és vezető szerepet vívott ki magának a technikai és hegymászó cipők piacán! Az ASOLO egyike a világ néhány azon gyártói közül aki termékkörével képes lefedni a legmagasabb szintű alpinista cipőktől az egyszerű vasárnap délutáni sétákhoz elegendő outdoor lábbelikig mindent.
Az ASOLO lábbelik között a technikai alpinizmustól a hegymászásig vagy az egyszerű kiránduláshoz való cipőkig mindent megtalálhatunk.
Menyi újdonságra emlékszünk? Mi voltunk azok, akik kitaláltuk a könnyű és kényelmes trekking cipőt! A felhasznált anyagok: nylon, a bőr és a forradalmian új Asoflex® rendszer, egy új út az élő hegyekbe! Ez volt a 70-es években!

80-as évek: az ASF rendszer születése! Az első cipő ami professzionális Alpinistáknak készült egy egyedülállóan megformált szerkezeti felépítéssel, hőre lágyuló öntött, formatartó, rugalmas, könnyű, és jól alkalmazható anyagokból!
Az ASOLO elnyerte az "Arany tájoló" ("Golden Compas") ipari formatervezési díjat

90-es évek: folytatódott a kutatás, fejlesztés!
Együttműködés tekintélyes amerikai intézményekkel, melynek során létrehoztuk az un. "GLOBALINE" biomechanikai programot, a legtermészetesebb kapcsolatot a cipő és a lábfejek között.

Ezredforuló: technológia és formatervezés egyesítése!
Újabb díjak egy tekintélyes amerikai tesztmagazintól: "Az év legjobb cipője" trekking ("hátizsákos") kategóriában! ("The Best Shoe Of The Year" in the Backpacking Category) Új technológiák kifejlesztése és bevezetése: Duo Asoflex, Asosorb, Micro Pulley System!

ASOLO mellesleg jelen van Amerikában, Németországban, Franciaországban, Angliában és Hollandiában és egy világméretű viszonteladói hálózattal is rendelkezik!

Vissza Föl